Wijnkasteel Genoels-Elderen

Wijnkasteel Genoels-Elderen

Wijnkasteel Genoels-Elderen is gelegen in de Belgische provincie Limburg, in de gemeente Riemst. Het is het grootste wijndomein in België en staat bekend om zijn productie van kwaliteitswijnen. Het kasteel zelf dateert uit de 13e eeuw en is omgeven door prachtige wijngaarden.

Het domein werd in 1990 gekocht door Jaap van Rennes en zijn vrouw Hélène, die het vervolgens omvormden tot een bloeiend wijngoed. Ze plantten verschillende druivenrassen aan, waaronder Chardonnay en Pinot Noir die goed gedijen in het Belgische klimaat.

Wijnkasteel Genoels-Elderen staat bekend om zijn focus op kwaliteit en duurzaamheid. De wijnen die hier worden geproduceerd, hebben internationaal erkenning gekregen en hebben verschillende prijzen gewonnen. Het kasteel zelf is ook open voor bezoekers, die kunnen genieten van rondleidingen door de wijngaarden en de wijnkelders, evenals proeverijen van de bekroonde wijnen.

Aan de leiding van het wijnbedrijf staan wijnmakers Joyce van Rennes en Stefan Këkko. De wijnen van Genoels-Elderen behoren tot de allerbeste van België. Je herkent de flessen meteen aan hun unieke fles en prachtige 'packaging'.

 

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Schijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor exclusieve aanbiedingen...

Leeftijd controle
Om af te rekenen moet je ouder zijn dan 18.
Ⓒ 2024 Copyright - Het Wijnmagazijn BV