PRIMEURVERKOOP

2022,
"A Great Classic" 
- Famille Perrin

Met veel trots stelt ook dit jaar de wereldberoemde familie Perrin haar primeurwijnen voor, afkomstig van het gerenomeerde Chateau Beaucastel, gevestigd in Chateauneuf-du-Pâpe. 
De wijnen zijn alweer verbluffend met ontzettend veel potentieel. 
Als invoerder van de wijnen van de familie Perrin kunnen wij u met fierheid de volgende selectie in primeur aanbieden. 

Hoe werkt het?
Primeurwijnen zijn bijzondere wijnen die u nu al aan het goedkoopste tarief kunt aankopen terwijl de wijn nog rustig ligt te rijpen in de vaten op het domein.
Door deze primeurwijnen nu reeds aan te kopen, geniet u van onze voordelige primeurprijs, die 10 tot 20% lager is dan de prijs die deze wijn zal hebben bij zijn levering (najaar 2024). 


Een woordje over het Millesime 2022 door Mathieu Perrin: 

ONZE OVERTUIGINGEN BEVESTIGEN
Na een aantal warme jaren, en daarna een nogal koel jaar 2021, markeert 2022 de terugkeer naar een meer klassiek wijnjaar in de regio, niettemin genuanceerd door opmerkelijk droge omstandigheden tussen half mei en half augustus. Deze extreme klimatologische omstandigheden hebben opnieuw de kracht van onze oude wijnstokken benadrukt.
Deze energie stelt ons gerust dat we ons best doen voor ons wijnbouwerfgoed, met als doel ervoor te zorgen dat elke wijnstok 100 jaar oud kan worden. De biodynamische praktijken die we sinds 1974 hebben toegepast, en de ervaring van ons familielandgoed gedurende vijf generaties zijn opnieuw waardevolle bondgenoten gebleken.


EEN ZONNEZOMER
Na een zeer klassieke start van het jaar zette zich de hele zomer een aanhoudende hitte in, met drie opeenvolgende hittegolven die de wijnstokken zwaar op de proef stelden. De dagelijkse aandacht die we aan de wijnstokken besteedden en de nauwgezette zorg die we er gedurende de hele groeicyclus aan gaven, zorgden er echter voor dat ze weerstand konden bieden en zich in uitstekende gezondheid konden ontwikkelen. Het plukken begon rond 20 augustus en enkele regenbuien in september brachten de bessen tot een perfecte rijpheid, waardoor we de oogst konden afsluiten met uitstekend uitgebalanceerde en perfect rijpe druiven.

Mathieu Perrin 

 

Voorwaarden: 

  • Aanbod geldig tot 28/10/20223.
  • Levering voorzien in het najaar 2024. 
  • Uw betaling via de webshop geldt als orderbevestiging. 
  • Wijzigingen naar aanleiding van verhogingen in accijnzen en BTW worden doorgerekend op het moment van levering.
  • Leveringen zijn gratis voor bestellingen boven € 150.
  • Bestellen kan per fles maar er is steeds een interessante extra korting bij afname per 6 dezelfde flessen
  • Deze primeurverkoop is niet cumuleerbaar met hoeveelheidskorting of andere promoties, klantenkaarten. 

 

 

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Schijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor exclusieve aanbiedingen...

Leeftijd controle
Om af te rekenen moet je ouder zijn dan 18.
Ⓒ 2024 Copyright - Het Wijnmagazijn BV