Schijf je in voor onze nieuwsbrief
Maximaal 1 nieuwsbrief per maand.
Nieuwsbrief
Item number:Grezan Gin
In het zuiden is Juniperus oxycedrus een emblematische boom. Het is de meest voorkomende jeneverbes. Zeer aromatisch, de bessen zijn essentieel bij de productie van gin. Deze gin is zeer aromatisch, Gin Grézan ontwikkelt een neus van jeneverbes, waaraan delicate tonen van citroenpeper, bonenkruid, venkel en kardemom zijn toegevoegd. Grézan gin zal mixologen bevallen en kan worden gebruikt bij het maken van vele cocktails. Je kunt er echter eenvoudiger van genieten door het een beetje te verdunnen met water, of zoals James Bond in een Martini-gin met een olijf, of met een tonic waarvan de bitterheid prachtig zal combineren met de aroma's van jeneverbes.
Herkomst : Frankrijk
Regio : Languedoc, Pays d'Oc
Druiven :
Volume : 70cl
Rijping :
Foodpairing : Ideaal als aperitief
Bio | Nee |
---|---|
Domein-info | Jean-Louis Pujol trad in de voetsporen van zijn grootmoeder, Louise Cros, die indertijd begonnen is met het bewerken van een perceel wijngaarden met behulp van ezel en paard. Het domein is gelegen in het westen van het dorp Laurens. In 1989, neemt Jean-Louis de wijngaarden van Château Grézan over op 41 jarige leeftijd. Vandaag wordt het domein vertegenwoordigd door de zorgzame handen van de onrdertussen al 5de generatie van Pujol: Fabien en zijn zus France. Het domein, bestaande uit een prachtig kasteel en meer dan 100 hectare aan wijngaarden, is gevestigd in de appellatie Faugères waar huidig eigenaar Fabien, er technologie en traditie combineert. En met succes, het domein produceert jaarlijks bijna één miljoen flessen waarin de prijs-kwaliteit steeds primeert! |